Babykamer nachtlampjes - Nachtlampje met Sensor - Trap Verlichting met Sensor - Kastverlichting met Sensor - Garage verlichting - Verlichting met Bewegingssensor - Nachtlampjes met Bewegingssensor

Opslag/berging verlichting

Heeft u toevallig een berging waar weinig licht is? Heeft u een washok waar licht ontbreekt? Heeft u een schuur, opslagunit of garage zonder lichtpunt? Deze probleem zijn op de lossen door onze nachtlampen te gebruiken in deze situaties. Dit bied u comfort en bespaard op de energierekening. Ook als u al verlichting in deze ruimtes heeft. Zolang u in zich in de ruimte begeeft waar u onze nachtlampen plaatst, blijft de verlichting aan en kunt u veilig aan de slag.

Als u de ruimte verlaat en er wordt geen beweging meer gedetecteerd voor 20 seconde, schakelen onze LED nachtlampjes automatisch uit. Onze nachtlampjes zijn daarom een duurzame oplossing voor verlichting en ideaal voor gebruik in donkere ruimtes zoals uw garage/werkplek of in de meterkast. Zo hoeft u geen zaklamp mee te nemen als er een stop is doorgeslagen of als u het wifi wachtwoord moet oplezen.

Een nachtlampje met bewegingssensor in uw opslag/werkplek heeft de volgende voordelen:

 • Gemak: Een bewegingssensor zorgt ervoor dat het licht automatisch aangaat wanneer er beweging in de garage of berging is, wat het vinden van spullen gemakkelijker maakt.
 • Energiebesparing: Het licht gaat alleen aan wanneer het nodig is, wat zorgt voor een efficiëntere verlichting en een lagere energierekening.
 • Veiligheid: Het automatisch aangaan van het licht kan dienen als preventieve maatregel tegen inbraak, omdat het een onverwacht lichtpunt in het donker creëert. 
 • Gemakkelijke installatie: Onze nachtlampjes met bewegingssensor zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen complexe bedrading of verdere aanpassingen aan de ruimte.
 • Koud, of zacht en warm licht: het licht dat door de nachtlampje wordt verstrekt, is zacht en warm, wat een geruststellende sfeer creëert. Heeft u een voorkeur voor koud wit licht? Ook deze variant is beschikbaar in meerdere kleuren.

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Standaard garantie

 • Bewezen kwaliteit

  Sinds 2021 beoordelen onze bol.com klanten ons met een gemiddelde van 9,4/10!

 • Plug en play

  Direct klaar voor gebruik/installatie bij ontvangst. GEEN externe aankopen nodig.

 • Eén jaar garantie!

  Eén jaar garantie op al onze producten. Gegarandeerd genieten van top kwaliteit.