Zonder verlichting

Met verlichting

Ontdek net als 1900+ van onze klanten, de veelzijdigheid van onze slimme verlichting.

Vraag & Antwoord

Eerlijk en transparant.

Is deze wandlamp voor binnen en buiten geschikt?

De lamp is IP44 water- en stofafstotend. Dit wil zeggen dat de lamp prima op de veranda of overdekt balkon kan functioneren. 

Waarom geen draadloze verlichting met afstandsbediening?

Als je de afstandsbediening kwijt bent, kan je je verlichting niet me optimaal gebruiken. Ook willen wij niet dat je met een afstandsbediening voor je verlichting door het huis heen moet lopen.

Hoe installeer je een bewegingssensor?

Je hoeft bij ons niet na te denken over gecompliceerde installatie. Onze wandlampen komen met ingebouwde dag/nacht- en bewegingssensor.

Hoe installeer in een schakelaar voor verlichting met sensor?

We kunnen je dat uitleggen, maar bij ons is dat is niet nodig. Onze verlichting gaat automatisch aan/uit en bespaard zo op energie kosten. Tevens haal jij zo het meeste uit de meegeleverde batterijen.

Hoe Werkt de bewegingssensor.

De bewegingssensor in de wandlamp stuur elke 0,5 seconde een signaal in 120 graden. zodra het signaal beweging opvangt, gaat de lamp aan. na 20 seconde zonder beweging gaat de lamp uit.

Hoe lang werken de batterijen voor de wandlamp.

Bij normaal gebruik gaan de meegeleverde batterijen 1-2 maanden mee. In gevallen van weinig gebruik zelfs 2-4 maanden. De batterijen die je van ons gratis meegeleverd krijgt zijn Alkaline batterijen. Deze batterijen zijn krachtig, maar zeker niet de beste keus. Wij leveren geen lithium batterijen mee, zodat wij de kosten voor jou lager kunnen houden.

Garanties

 • Plug & Play

  Klaar voor gebruik vanuit de doos. Geen extrene aankopen nodig.

 • bewezen kwaliteit

  Sinds 2021 beoordelen onze klanten ons via BOL.COM met gemiddelde van 9,5

 • Eén jaar garantie

  Eén jaar fabrieksgarantie op al onze producten. Zorgeloos genieten van top kwaliteit

 • Veilig betalen

  Betaal veilig achteraf met Klarna, of kies voor o.a. iDEAL, Creditcard of Paypal

ONGEKENDE LUXE

Ontdek het gemak en de veiligheid van onze wandlampen met sensor! Eenvoudig te installeren, compleet met bevestigings- materiaal en batterijen. De dag- en nachtsensor, samen met de bewegingssensor, bieden een slimme verlichtingsoplossing. Geschikt voor binnen en perfect voor de veranda/balkon dankzij de IP44 stof- en waterafstotende eigenschappen. Met 6 beschikbare varianten en een batterijduur van 1-3 maanden, combineert onze verlichting luxe met gebruiksgemak. Geen gedoe met apps of afstandsbedieningen - pure functionaliteit. Geef jouw ruimte een stijlvolle uitstraling met onze wandlampen!