Smart One | Nachtlampjes met Bewegingssensor | 3 Stuks

Met onze LED nachtlampjes met bewegingssensor zorg je er voor dat er een veilige situatie gecreëerd wordt, waar je maar wilt in jouw woning/bedrijf/pand. Handig? Natuurlijk! Tevens hoef je in het donker niet opzoek naar een schakelaar om het licht aan te doen. De bewegingssensor in dit slimme nachtlampje, zorgt er voor dat het licht alleen aan gaat door beweging in het donker en is hierdoor heel duurzaam. De batterijen zijn inbegrepen). Deze lampjes dienen als ideale lichtbronnen voor onder andere jouw gang, trap, kledingkast(en), veranda, keukenkast(en), berging, slaapkamer, toilet, badkamer, lades, hal, garage, voorraadkast of meterkast. Ook ideaal als babykamer nachtlampje. Verkrijgbaar in meerdere varianten!

 

 • Maak je leven veiliger en makkelijker

Moet je ‘snachts je bed uit, maar is de schakelaar voor de verlichting aan de andere kant van jou kamer? Bevestig deze nachtlampjes dan langs jou bed en gebruik ze als slaapkamer verlichting. Heb je jouw kind in je handen en wil je in het donker veilig de trap op/af lopen? Of ga je ‘snachts naar het toilet? Plaats deze nachtlampjes dan bij de trap/langs de traptreden. Zo dienen deze lampen als trapverlichting met bewegingssensor. Woon je gelijkvloers, dan kan je deze handige nachtlampjes gebruiken als gangverlichting. Ook zijn onze LED lampen handig om te gebruiken als kastverlichting, mocht je kast plekken hebben waar geen licht komt. Zo zijn er talloze manieren waarop je gebruik kunt maken van deze nachtlampjes.

 • Werking van deze slimme lampjes

De verlichting gaat automatisch aan wanneer de bewegingssensor in de lamp beweging detecteert, binnen een straal tot 6 meter. Als er binnen 20 seconden geen beweging meer wordt waargenomen, schakelt de verlichting automatisch uit. Deze slimme technologie in de lampen, zorgt ervoor dat het maximale uit de de meegeleverde batterijen wordt gehaald.

 • Geen stopcontact nodig

Elk nachtlampje met bewegingssensor werkt op 3 AAA batterijen. Hiervoor hoef je niet naar de winkel, omdat je van ons 10 AAA batterijen meegeleverd krijgt bij elke set! Doordat onze nachtlampjes geen stopcontact nodig hebben, kan je deze nachtlampjes op elke willekeurige plek in jouw woning/pand plaatsen.

 • Zeer eenvoudige en snelle installatie

Zorg dat dat de locatie waar je de nachtlamp wilt plaatsen schoon, droog en stofvrij is. Draai de achterkant van de lamp linksom open en plaats de benodigde batterijen. Draai de onderkant weer rechtsom vast en leg de blauwe kant van de dubbelzijdige sticker tegen de achterkant van de lamp aan. Deze blauwe kant van de sticker blijft kleven doormiddel van de ingebouwde magneet in de lamp. Verwijder vervolgens de beschermlaag van de witte kant van de sticker. Nu kan je de dubbelzijdig sticker laten pakken. Door de ingebouwde magneet, kun je ons nachtlampje ook op metalen oppervlakte plaatsen. Zo hoef je niet te boren of te lijmen en is de dubbelzijdige sticker niet persee nodig. Wil je de batterijen wisselen? Pak de lamp vast en draai de achterkant van de lamp weer open en vervang de batterijen. 

 

Specificaties:

Batterij voeding: 3x AAA batterij

Aantal LED’s: 6 led spotjes

Licht kleur: 3000k wit licht

Bereik: 3-6m 120 graden

Materiaal: ABS Plastic

Netto Gewicht :0.043kg

Product grootte: 8 x 1,7cm

 

Wat zit er in de verpakking?

 • 3x LED nachtlampjes
 • 3x Dubbelzijdige stickers (+ extra stickers)
 • 10X AAA batterijen
 • 1 Nederlands talige handleiding.

 

100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie

Wij van Smart-one.nl, vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen hebt over dit product, kan je gerust contact met ons opnemen via bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen met al uw (eventuele) vragen.

  Vul het contactformulier in en uw vraag komt direct bij ons binnen.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.