Babykamer nachtlampjes - Nachtlampje met Sensor - Trap Verlichting met Sensor - Kastverlichting met Sensor - Garage verlichting - Verlichting met Bewegingssensor - Nachtlampjes met Bewegingssensor

Baby/slaapkamer nachtlampje

Wilt u even bij uw kind kijken, of is uw kind de speen of de knuffel kwijt? Dan wilt u die geheid vinden zonder het slaap verstorende plafondlicht aan te doen. U heeft er natuurlijk zelf ook geen behoefte aan verblindend plafondlicht als u wakker bent geworden. Gebruik daarom onze draadloze LED nachtlampjes in uw babykamer of eigenlijk slaapkamer. Plaats het lampje bijvoorbeeld naast de box/het bed, zodat het licht aan gaat als je de baby kamer even moet betreden, of plaats de nachtlampen in uw eigen slaapkamer. Doordat deze nachtlampjes alleen aan gaan bij bewegen en na 20 seconde zichzelf automatisch uitschakelt, kunnen u en uw kind(eren) ongestoord verder kan slapen.

Zijn uw kinderen al iets ouder en gaan ze al zelf het bed uit om naar de WC te gaan? Plaats dan onze nachtlampen aan de rand van het bed en het licht gaat aan zodra uw kind uit bed Stapt. Om het pad naar de WC/badkamer te verlichten kunt u ons slimme LED nachtlampje in de gang plaatsen en eventueel ook langs de trap als trapverlichting met sensor. Zo hoeft er geen groot licht aan in huis en kan de rest van de familieleden ongestoord verder slapen.

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Standaard garantie

  • Bewezen kwaliteit

    Sinds 2021 beoordelen onze bol.com klanten ons met een gemiddelde van 9,4/10!

  • Plug en play

    Direct klaar voor gebruik/installatie bij ontvangst. GEEN externe aankopen nodig.

  • Eén jaar garantie!

    Eén jaar garantie op al onze producten. Gegarandeerd genieten van top kwaliteit.