Babykamer nachtlampjes - Nachtlampje met Sensor - Trap Verlichting met Sensor - Kastverlichting met Sensor - Garage verlichting - Verlichting met Bewegingssensor - Nachtlampjes met Bewegingssensor

Gang/trap verlichting

Stel je voor: je stapt de voordeur binnen na een lange dag vol avonturen en uitdagingen. In plaats van in het donker te tasten naar de lichtschakelaar, verwelkomen onze compacte, draadloze verlichting je met open "armen". Deze slimme verlichting in de gang is als een geheime handlanger die altijd paraat staat om je entree te transformeren in een verlichte catwalk. Alsof de lampen fluisteren: "Welkom thuis, held van de dagelijkse sleur. Het is als magie.. Geen schaduwen om je te laten struikelen over die verdwaalde schoenen of die onzichtbare drempel. 

Wil je 's avonds veilig van de trap af zonder alle verlichting in jouw woning aan te hoeven doen? Plaats dan deze draadloze nachtlampjes langs de traptreden, zodat de trap verlicht wordt als u op/af loopt. Naast de veiligheid die hierdoor gewaarborgd wordt, zorgen de LED nachtlampjes ook voor een luxe uitstraling. De voordelen van trapverlichting zijn:

 • Veiligheid: de lamp zal automatisch aangaan bij beweging, waardoor je zicht heeft op de trap en het risico op struikelen vermindert.
 • Gemak: je hoeft geen schakelaar te zoeken wanneer je 's nachts naar boven of naar beneden gaat, dankzij de bewegingsdetectie zal de nachtlamp automatisch aangaan.
 • Energie-efficiëntie: Ons nachtlampje zal alleen aangaan wanneer er beweging is en zal uitschakelen wanneer er geen beweging meer is, waardoor energie bespaard wordt.
 • Helder koud, of zacht en warm licht: het licht dat door onze nachtlampjes wordt verstrekt, is zacht en warm, wat een geruststellende sfeer creëert. Heeft u een voorkeur voor helder koud wit licht? Ook deze variant is beschikbaar in meerdere kleuren.
 • Eenvoudig te installeren: Onze nachtlampjes zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder ingewikkelde knoppen, draden of instellingen door de meegeleverde plackstickers en ingebouwde magneet.

  Deze voordelen maken het draadloze nachtlampje met bewegingssensor op de trap de perfecte oplossing voor een veilige en geruststellende nachtrust.

  laat een reactie achter

  Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Standaard garantie

  • Bewezen kwaliteit

   Sinds 2021 beoordelen onze bol.com klanten ons met een gemiddelde van 9,4/10!

  • Plug en play

   Direct klaar voor gebruik/installatie bij ontvangst. GEEN externe aankopen nodig.

  • Eén jaar garantie!

   Eén jaar garantie op al onze producten. Gegarandeerd genieten van top kwaliteit.