Smart One - Draadloze verlichting voor de zorgsector

Als zorgprofessional (of client) begrijpt u ongetwijfeld het belang van een veilige en comfortabele omgeving voor uw bewoners. Smart One, kan jou een bijdrage leveren bij het verbeteren van de levenskwaliteit in uw verpleeghuis/woning met onze draadloze nachtlampjes met bewegingssensor. De innovatieve verlichtingsoplossingen van Smart One, bieden naast praktische verlichting ook een aantal verbazingwekkende voordelen die je misschien nog niet eerder hebt herkend. 

 

Hier zijn enkele voordelen van het plaatsen van onze nachtlampjes in de kamers van uw bewoners:

  • Veiligheid: Onze bewegingssensoren activeren het licht automatisch zodra iemand de kamer binnenkomt. Dit vermindert het risico op struikelen en vallen in het donker aanzienlijk, wat cruciaal is voor de zorg voor minder valide.
  • Comfort: Het zachte, warme licht van onze nachtlampjes biedt een geruststellende en huiselijke sfeer voor uw bewoners. Het helpt hen om 's nachts beter te slapen en vermindert nachtelijke angst.
  • Energiezuinig: Onze lampjes zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn, wat leidt tot lagere energiekosten voor uw faciliteit.
  • Eenvoudige installatie: Geen gedoe met bedrading; onze draadloze lampjes kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd in elke kamer/ruimte.
  • Makkelijk in onderhoud: Ze vereisen minimaal onderhoud, waardoor uw personeel zich kan concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg.
  • Draadloos: Geen gedoe met kabels of stopcontacten. Onze nachtlampjes werken op batterijen, waardoor er geen complexe installatie is vereist.

 

Verlicht meerdere ruimtes met één set nachtlampjes!

In elke set bevinden zich DRIE LED nachtlampjes inclusief batterijen, zodat u bereid bent om meerdere ruimtes te voorzien van slimme verlichting met één bestelling. Onze nachtlampen zijn gemakkelijk en draadloos te installeren en vereisen geen complexe bedrading of verdere aanpassingen aan de ruimte. De eenvoud van ons product gaat gepaard met uitstekende kwaliteit en levensduur.

 

Gemakkelijk en snel te installeren.

Draai de achterkant van de nachtlamp linksom open, waarna u de gratis meegeleverde batterijen kunt plaatsen in de daarvoor bestemde gleuven. Draai de achterkant van de nachtlampjes weer rechtsom op de lamp en u kunt vervolgens de nachtlampjes op de door u gewenste locatie plaatsen, doormiddel van de gratis meegeleverde magneetstickers.

Onze nachtlampjes hebben een dag- en nachtsensor die wordt gecombineerd met een bewegingssensor:

 

Dag- en nachtsensor:

Een dag- en nachtsensor, ook wel een lichtsensor genoemd, detecteert de hoeveelheid omgevingslicht in de kamer. Wanneer het omgevingslicht onder een bepaalde drempelwaarde zakt (bijvoorbeeld bij schemering of 's nachts), schakelt de sensor automatisch het nachtlampje in.

 

Bewegingssensor:

Een bewegingssensor, ook wel een aanwezigheidssensor genoemd, detecteert beweging in de buurt van het nachtlampje. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, schakelt de sensor het nachtlampje tijdelijk in en schakelt het weer uit na een bepaalde periode zonder beweging (20 seconde).

Vul het contactformulier in en uw vraag komt direct bij ons binnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.