Voor elk probleem is er een oplossing.

WIE ZIJN WIJ?

Smart One is in 2021 opgericht met het idee om gemak en comfort te bieden aan iedereen, op een duurzame manier. Sinds 2023 hebben wij 2100+ klanten blij mogen maken met onze producten en service. Onze klanten zien dat wij kwaliteit en service voorop stellen.

De klanten van bol.com beoordelen Smart One met een 9,4 in Nederland én België!

De stap maken naar een eigen webshop is hierdoor makkelijker gemaakt. Door ons product aan te bieden op meerdere platformen, bereiken wij op deze manier steeds meer mensen die hun woning/panden/voertuigen op een makkelijke manier kunnen verduurzamen.

Waar staat Smart One voor?

Onze missie is om iedere bezoeker van onze website te laten zien dat verduurzaming al begint door kleine stapjes te nemen. Daarnaast leveren wij producten van hoge kwaliteit, zijn de product gebruikersvriendelijk en toegankelijk voor iedereen.

Ontstaan door passie

"Ik liep een avond ergens in 2021 met mijn twee dochters in beide armen door de gang naar hun slaapkamer. Tijdens mijn zoektocht naar de schakelaar van de hoofdverlichting, stootte ik mijzelf meerdere keren tegen de muren. Helaas was dit niet de eerste keer.. Ik dacht na en kwam tot de conclusie: "Als ouder moet je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken". Ik moest een simpele oplossing zoeken voor dit verlichtingsprobleem, dus ik ging opzoek naar fabrikanten die mij draadloze verlichting konden leveren van zekere kwaliteit. Na heel veel onderzoek, testen, keuringen en verschillende samples ontvangt te hebben, kwam daar ons LED Nachtlapje met Bewegingssensor. Gaanderweg hebben wij onze nachtlampjes geoptimaliseerd tot het product dat het nu is. Tevens leveren wij samen met onze klanten een bijdrage aan verduurzaming."

Max vd V. (CEO)

Bekijk onze bestseller

ELKE KLANT IS KONING(in) 👑

Wij gaan in op de wensen van onze klanten en wij leren onze klanten steeds beter kennen, door analyses te doen naar de behoefte(s) van onze klanten en hierdoor de hoogst haalbare service leveren.