Handleiding Nachtlampje met Bewegingssensor

Batterijen plaatsen/vervangen

  1. Draai de achterkant van de nachtlamp linksom. Zo scheidt je de achterkant van het nachtlampje met de behuizing. Hier vindt u 3 vakjes voor AAA batterijen (meegeleverd)
  2. Plaats 3 stuks AAA batterijen in de vakjes. Bij plaatsing van de 3e batterij gaat de nachtlamp kort licht geven, zodat je weet dat deze werkt.
  3. Draai vervolgens de achterkant weer vast door de puntjes van de achterkant in de gaatjes van de behuizing te doen. Draai de achterkant rechtsom, zodat deze weer vast zit aan het nachtlampje.

Plaatsing

In onze LED Nachtlampjes zit een sterke ingebouwde magneet voor plaatsing op metalen oppervlakte. Voor overig materiaal zit er voor elk nachtlampje een dubbelzijdige plaksticker in de verpakking, waarvan één zijde van metaal is (blauw van kleur).

Verwijder het plasticine van de plaksticker en plaats de sticker centraal op de achterkant van de nachtlamp. Verwijder vervolgens het plastic van de andere zijde. Zo plakt uw nachtlampje op de door u gewenste locatie. Zijn de batterijen op? Geen probleem! Deze zijn makkelijk te vervangen door de eerste stap te herhalen.

 

Vul het contactformulier in en uw vraag komt direct bij ons binnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.