Roestvrij. Eenvoudig te plaatsen. Modern design. Draadloos. Duurzaamheid voor iedereen.

Geef jouw tuin de verdiende upgrade deze zomer. Ben jij op zoek naar mooie, moderne sfeerverlichting voor in je tuin of op het balkon/terras? Onze moderne 2-in-1 LED Wandlamp op zonne-energie biedt een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Tevens wisselt u met één druk op de knop tussen warm en koud wit licht. Zo kunt u uw tuin/balkon met één druk op de knop een andere sfeer geven.

Deze solar wandlamp voor buiten is niet alleen aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk en kostenbesparend. De wandlamp zal overdag zonne-energie op vangen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een stroombron of een accu die je moet opladen. Geniet van helder, sfeervol licht en draag bij aan een duurzamere levensstijl, omdat de wandlamp in de avond automatisch aan gaan dankzij de schemerschakelaar in de lamp. Hierdoor zal jouw tuin op een magische en luxueuze manier verlicht worden.

"Luxe sfeerverlichting, voor iedereen te realiseren."

 Draadloos te plaatsen op elke gewenste plek

GRATIS meegeleverde WATERPAS!

GRATIS meegeleverde 2mm houtboor.

✓ Warm EN koud wit licht in één lamp!

✓ IP65 Waterdicht

✓ Gaat automatisch aan bij schemering

Roestvrij!

Compact: 8 x 8 x 8cm

Gemakkelijk te bevestigen

Inclusief montage- en boorhulp

Draagt bij aan Comfort en een veilige omgeving.

✓ Extra luxe op het balkon/in de tuin

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

ELKE KLANT IS KONING(in)

Wij gaan in op de wensen van onze klanten en wij leren onze klanten steeds beter kennen, door analyses te doen naar de behoefte(s) van onze klanten en hierdoor de hoogst haalbare service leveren.

Bekijk onze huidige bestseller